02 February 2019 Current Affairs Quiz - BanglaCareer

Post Top Ad

Sunday, February 3, 2019

02 February 2019 Current Affairs Quiz

1) Sanjiv Ranjan has been appointed as new Ambassador to the Republic of Which Country?
A) Brazil
B) Argentina
C) Chile
D) Colombia
Answer: D

2) Which bank senior group president Pralay Mondal resigns?
A) Canara Bank
B) Yes bank
C) State Bank of India
D) Dena bank
Answer: B

3) Who given additional charge as Civil Aviation Secretary?
A) Ramesh Abhishek
B) Rohit Yadav
C) M.Nanda Kishore Reddy
D) Deepak Sajwan
Answer: A

4) Who becomes First Indian to Grab Australian LPGA Card?
A) Anirban Lahiri
B) Shubhankar Sharma
C) Vani Kapoor
D) Shiv Kapur
Answer: C

5) GST collections for Which Month expected at Rs 103,000 cr?
A) March
B) January
C) April
D) May
Answer: B

6) Which Day was observed as World Wetlands Day?
A) February 05
B) February 22
C) February 12
D) February 02
Answer: D

7) INS Dronacharya wins Which Area Boat Pulling Regatta 2019?
A) Thiruvananthapuram
B) Kozhikode
C) Kochi
D) Thrissur
Answer: C

8) Former IIMC Director Who has passed away recently?
A) Hiten Bhaya
B) Abhishek Goel
C) Anindya Sen
D) Anup K. Sen
Answer: A

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad