27 February 2019 Current Affairs Quiz - Bangla Career

Post Top Ad

Thursday, February 28, 2019

27 February 2019 Current Affairs Quiz

1) Who was joins Amazon Board of Directors?
A) Ratan Tata
B) Indra Nooyi
C) Satya Nadella
D) Azim Premji
Answer: B

2) Who Re-Elected Nigerian President?
A) Goodluck Jonathan
B) Umaru Musa Yar Adua
C) Olusegun Obasanjo
D) Muhammadu Buhari
Answer: D

3) India destroys Jaish-e-Mohammeds biggest camp in Which Country?
A) USA
B) China
C) Pakistan
D) None of the above
Answer: C

4) India ranked how many place in the overall Inclusive Internet Index 2019?
A) 47
B) 45
C) 43
D) 42
Answer: A

5) Who was appointed as chairman of NBT?
A) G. Madhavan Nair
B) Shailesh Nayak
C) K. Radhakrishnan
D) Govind Prasad Sharma
Answer: D

6) Which Country foreign minister Javad Zarif resigns?
A) Turkey
B) Iran
C) Zimbabwe
D) Malaysia
Answer: B

7) Who was presented the Gandhi Peace Prize?
A) Prime Minister
B) Chief Minister
C) President
D) None of the above
Answer: C

8) Which Bank Ties Up With German KfW for USD 130m to Refinance Solar Units?
A) Bank of Baroda
B) Canara Bank
C) Indian Bank
D) None of the above
Answer: A

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad