05 March 2019 Current Affairs Quiz - Bangla Career

Post Top Ad

Saturday, March 9, 2019

05 March 2019 Current Affairs Quiz

1) Who was appointed coordination committee chairman of 2022 Asian Games?
A) Randhir Singh
B) Abhinav Bindra
C) Jitu Rai
D) Vijay Kumar
Answer: A
2) Sheikh Ahmad re-elected as President of Olympic Council of Which Continent?
A) Antarctica
B) North America
C) Asia
D) Oceania
Answer: C
3) India’s doubles badminton coach who was resigned?
A) Lee Chong Wei
B) Tan Kim her
C) Goh V Shem
D) Tan Wee Kiong
Answer: B
4) Which Government Agency Chairman Satheesh Reddy Wins Missile Systems Award?
A) Internal Revenue Service
B) Indian Army
C) Indian Air Force
D) DRDO
Answer: D
5) World Bank to provide how many Million dollar for NRETP to boost Rural incomes in India?
A) 250
B) 520
C) 480
D) 650
Answer: A
6) Indian Bank receives Best Bank Award from Which State Govt?
A) Andhra Pradesh
B) Madhya Pradesh
C) Tamil Nadu
D) Uttar Pradesh
Answer: C
7) Former union minister Who has passed away?
A) L Hanumanthaiah
B) V Dhananjay Kumar
C) Rajeev Chandrasekhar
D) K.C. Ramamurthy
Answer: B
8) Which State tops list of most polluted cities in Greenpeace study?
A) Andhra Pradesh
B) Madhya Pradesh
C) Tamil Nadu
D) Delhi
Answer: D

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad