11 March 2019 Current Affairs Quiz - BanglaCareer

Post Top Ad

Thursday, March 14, 2019

11 March 2019 Current Affairs Quiz

1) Who was named as the new India head of Citi bank?
A) Amitabh Chaudhary
B) Ranjit Gill
C) Ashu Khullar
D) Prawat Singh
Answer: C
2) Lok Sabha 2019 elections will start From Which Month?
A) April
B) May
C) June
D) July
Answer: A
3) Which Country data usage to grow at 73% CAGR by 2022 according to Assocham-PwC Study?
A) China
B) India
C) Russia
D) Japan
Answer: B
4) Japan announces Rs 22 lakh for Which City museum?
A) Durgapur
B) Siliguri
C) Asansol
D) Kolkata
Answer: D
5) Who among the following is popularly known as the ‘Metro Man’ in India?
A) K Radhakrishnan
B) Nandan Nilekani
C) E Sreedharan
D) Fali Nariman
Answer: C
6) Which State sought Rs.2,064 crore for drought relief?
A) Karnataka
B) Tamil Nadu
C) Bihar
D) Chhattisgarh
Answer: A
7) Who won gold at the 38th GeeBee Boxing Tournament in Helsinki,Finland?
A) Anuj Negi
B) Anshu Singh
C) Kavinder Singh Bisht
D) Shiva Thapa
Answer: C
8) India & ADB sign $26 Million Loan Agreement for Additional Financing to Which State Urban Project?
A) Bihar
B) Assam
C) Rajasthan
D) Tamil Nadu
Answer: B

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad