12 March 2019 Current Affairs Quiz - Bangla Career

Post Top Ad

Thursday, March 14, 2019

12 March 2019 Current Affairs Quiz

1) New Visa Agreement between India & Which Country Comes Into Effect?
A) Pakistan
B) Japan
C) China
D) Maldives
Answer: D
2) Who was appointed as Officer on Special Duty, South Coast Railway?
A) Shri Manoj Pande
B) Shri S.S. Srinivas
C) Vinod Kumar Yadav
D) None of the above
Answer: B
3) Who appointed as special directors in the Enforcement Directorate?
A) Anup Kumar Dubey
B) Sushil Kumar
C) A&B
D) None of the above
Answer: C
4) Which Bank Sanctions Loans Worth Rs 689 cr to 1,600?
A) Punjab National Bank
B) State Bank of India
C) Bank of Baroda
D) Andhra Bank
Answer: A
5) Which Country Foreign Minister meets PM Modi?
A) Israel
B) Saudi Arabia
C) Iran
D) Turkey
Answer: B
6) Which State government to give monthly stipend & jobs for those who Shun militancy?
A) Jharkhand
B) Rajasthan
C) Bihar
D) Jammu & Kashmir
Answer: D
7) DRDO successfully test fired the indigenously developed Pinaka guided rocket system at Which Place?
A) Rutland Island, Andaman
B) Chandipur, Odisha
C) Pokhran, Rajasthan
D) Nagayalanka, Andhra Pradesh
Answer: C
8) How many member mediation panel created by SC to settle Ram Mandir-Babri Masjid Case?
A) 3
B) 2
C) 1
D) 4
Answer: A

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad