14 March 2019 Current Affairs Quiz - BanglaCareer

Post Top Ad

Sunday, March 17, 2019

14 March 2019 Current Affairs Quiz

1) Who appointed as Chairman of ASRB?
A) A K Misra
B) George Boyne
C) Elizabeth Treasure
D) Nigel Carrington
Answer: A
2) Who step down as Chairman, Non-Executive Director of Bajaj Finance?
A) Madhur Bajaj
B) Rajiv Bajaj
C) Rahul Bajaj
D) Sanjiv Bajaj
Answer: C
3) United States to Set Up how many Nuclear Power Plants in India?
A) 5
B) 6
C) 4
D) 3
Answer: B
4) Which Indian Regulatory Body Lifts Foreign Investment Cap on Corporate Bonds?
A) RBI
B) IRDA
C) NABARD
D) SEBI
Answer: D
5) Which Country ranks 16th in terms of highest number of impacted species in hotspots?
A) USA
B) Japan
C) India
D) China
Answer: C
6) Retail inflation increases to 2.57% in Which Month 2019?
A) February
B) January
C) March
D) April
Answer: A
7) Special Olympics World Games 2019 held in Which Country?
A) Israel
B) UAE
C) Turkey
D) Egypt
Answer: B
8) Which day was observed as World Kidney Day?
A) March 04
B) March 06
C) March 24
D) March 14
Answer: D

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad