15 March 2019 Current Affairs Quiz - BanglaCareer

Post Top Ad

Sunday, March 17, 2019

15 March 2019 Current Affairs Quiz

1) Who was appointed as Mediator by Supreme Court for resolving various disputes?
A) PS Narasimha
B) Ram Jethmalani
C) Fali Sam Nariman
D) K. K. Venugopal
Answer: A
2) Which Country Extends USD 250 million To Nepal for Reconstruction of Infrastructures?
A) Japan
B) China
C) India
D) Russia
Answer: C
3) RBI Categorises Which Bank as Private Sector Lender?
A) Andhra Bank
B) IDBI
C) Bank of India
D) Bank of Baroda
Answer: B
4) Who is the Chairman of Life Insurance Corporation of India (LIC)?
A) Girish Chandra Murmu
B) B.Venugopal
C) R.N.Chaturvedi
D) M.R.Kumar
Answer: D
5) Who wins the Commonwealth Youth Award?
A) Padmanaban Gopalan
B) Jeroo Billimoria
C) Anshu Gupta
D) Harish Hande
Answer: A
6) Which day was observed as World Consumer Rights Day?
A) 25 March
B) 05 March
C) 15 March
D) 20 March
Answer: C
7) Which Country releases coin commemorating annexation of Crimea?
A) China
B) Russia
C) Japan
D) USA
Answer: B
8) Former Indian pacer Who was retires?
A) Zaheer Khan
B) Bhuvneshwar Kumar
C) Anil Kumble
D) VRV Singh
Answer: D

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad