17 March 2019 Current Affairs Quiz - Bangla Career

Post Top Ad

Tuesday, March 26, 2019

17 March 2019 Current Affairs Quiz

1) Santosh Jha Appointed as the next Ambassador of India to the Republic of Which Country?
A) Uzbekistan
B) Kazakhstan
C) Kyrgyzstan
D) Tajikistan
Answer: A
2) First BRICS Sherpa Meeting Under Presidency of Brazil held in Which City?
A) Sao Paulo
B) Salvador
C) Curitiba
D) Belo Horizonte
Answer: C
3) Nara Lokesh is the IT minister of which state?
A) Karnataka
B) Andhra Pradesh
C) Tamil Nadu
D) Kerala
Answer: B
4) Which Satellite Successfully reached by Soyuz Spacecraft?
A) Megha-Tropiques
B) Resourcesat-1
C) Cartosat-2
D) International Space Station
Answer: D
5) Climate Vulnerability Index Highest for Which States?
A) Assam
B) Mizoram
C) A & B
D) None of the above
Answer: C
6) Which Bank Launches Cardless ATM Withdrawal with YONO Cash?
A) SBI
B) Andhra Bank
C) ICICI
D) Bank of India
Answer: A
7) Which South African Cricketer Retire From ODIs after World Cup 2019?
A) AB de Villiers
B) JP Duminy
C) Quinton de Kock
D) Hashim Amla
Answer: B
8) Which State CM Manohar Parrikar Passes Away?
A) Andhra Pradesh
B) Bihar
C) Chhattisgarh
D) Goa
Answer: D

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad