18 March 2019 Current Affairs Quiz - BanglaCareer

Post Top Ad

Tuesday, March 26, 2019

18 March 2019 Current Affairs Quiz

1) Who was sworn-in as new Chief Minister of Goa?
A) Vishwajit Rane
B) Vijai Sardesai
C) Sudin Dhavalikar
D) Pramod Sawant
Answer: D
2) Which Bank Gets RBI Nod to Acquire Gruh Finance?
A) ICICI
B) Bandhan Bank
C) LIC
D) NABARD
Answer: B
3) Who was 2nd Indian Golfer win Ladies European Tour?
A) Diksha Dagar
B) Margaret Abbott
C) Rhona Adair
D) Lynn Adams
Answer: A
4) Who presents award to Arun Jaitley for implementing GST?
A) I. K. Gujral
B) H. D. Deve Gowda
C) Manmohan Singh
D) Narendra Modi
Answer: C
5) Which of the companies Emerge Best Indian Brands of 2019?
A) Tata
B) Reliance
C) Airtel
D) All of the above
Answer: D
6) How many years old activist Greta Thunberg nominated for Nobel Peace Prize?
A) 15
B) 16
C) 17
D) 18
Answer: B
7) Who wins gold in women’s discus throw event?
A) Kamalpreet Kaur
B) Sarita Singhal
C) Juhi Negi
D) Ambika Soni
Answer: A
8) Darryl D Monte Passed Away. He is popularly known as _________.
A) Politician
B) Singer
C) Journalist
D) None of the above
Answer: C

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad