19 March 2019 Current Affairs Quiz - Bangla Career

Post Top Ad

Tuesday, March 26, 2019

19 March 2019 Current Affairs Quiz

1) Who has been cleared by the Lokpal Selection Committee?
A) Mehr Chand Mahajan
B) Bijan Kumar Mukherjea
C) Pinaki Chandra
D) Sudhi Ranjan Das
Answer: C
2) Which Indian Coast Guard Ship became the first ever Coast guard ship to visit Sabang,Indonesia?
A) Vijit
B) Samarth
C) Sankalp
D) Vishwast
Answer: A
3) Recently, Ritu Beri has been appointed as the Cultural & Tourism Ambassador of which country in India?
A) Bhutan
B) Uzbekistan
C) Afghanistan
D) Sri Lanka
Answer: B
4) Which Country bags 26 medals in Asian Youth Championship 2019?
A) Pakistan
B) China
C) USA
D) India
Answer: D
5) Who topped the Forbes’ List of ‘World’s Richest Sports Team Owners 2019?
A) Juhi Chawla
B) Mukesh Ambani
C) Grandhi Mallikarjuna Rao
D) Preity Zinta
Answer: B
6) Who wins Windham-Campbell Prize?
A) Barkha Dutt
B) Ravish Kumar
C) Madhu Trehan
D) Raghu Karnad
Answer: D
7) Which Country bags 188 medals at Special Olympics World Games?
A) Russia
B) China
C) India
D) None of the above
Answer: C
8) Recently Chinmoy Roy passed away. He was related to which field?
A) Actor
B) Politician
C) Journalist
D) Writer
Answer: A

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad