20 March 2019 Current Affairs Quiz - BanglaCareer

Post Top Ad

Tuesday, March 26, 2019

20 March 2019 Current Affairs Quiz

1) Who was appointed as chairman of ATMA?
A) Anurag Kishore Pandey
B) Ashutosh Garg
C) Anshuman Singhania
D) KM Mammen
Answer: D
2) Kazakhstan President Who was Resigned After Nearly 30 Years in Power?
A) Idriss Deby
B) Nursultan Nazarbayev
C) Ismail Omar Guelleh
D) Abdelaziz Bouteflika
Answer: B
3) Japanese Olympic chief Who was quits amid corruption allegations scandal ?
A) Tsunekazu Takeda
B) Ng Ser Miang
C) Gou Zhongwen
D) Kipchoge Keino
Answer: A
4) Which Council approves transition plan for new GST rates?
A) AICTE
B) ICAR
C) GST Council
D) MCI
Answer: C
5) Who became the 1st woman to win prestigious Abel Prize?
A) Eugenie Hunsicker
B) Karen Uhlenbeck
C) Irina Linke
D) FabĂ­ola Loterio
Answer: B
6) Which day was observed as International Day of Happiness?
A) 05 March
B) 30 March
C) 10 March
D) 20 March
Answer: D
7) Who Finishes with Silver at Swiss Open Badminton Tournament?
A) Sai Praneeth
B) Srikanth Kidambi
C) Parupalli Kashyap
D) Prannoy Kumar
Answer: A
8) Alan Krueger Passes Away. He was popularly known as __________.
A) Singer
B) Actor
C) Economist
D) Politician
Answer: C

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad