21 March 2019 Current Affairs Quiz - BanglaCareer

Post Top Ad

Tuesday, March 26, 2019

21 March 2019 Current Affairs Quiz

1) Which City is one of the top 3 most expensive city according to Economist Intelligence Unit Survey?
A) Paris
B) Singapore
C) Hong Kong
D) All of the above
Answer: D
2) Who among the following has become the first transgender appointed as election ambassador?
A) Rekha Gill
B) Gauri Sawant
C) Babita Singh
D) Roshni Pandey
Answer: B
3) Which Country ranked 140th in the happiest country in the world 2019 list?
A) India
B) China
C) Japan
D) USA
Answer: A
4) Who among the following has assumed the charged as Flag Officer Sea Training?
A) Vice Admiral MS Pawar
B) Vice Admiral G Ashok Kumar
C) Rear Admiral Krishna Swaminathan
D) Vice Admiral R Hari Kumar
Answer: C
5) 34th GST Council meeting held in Which City?
A) Mumbai
B) New Delhi
C) Chennai
D) Hyderabad
Answer: B
6) Mercer Quality Index was based on the data analysed between Which Months?
A) May & November
B) September & December
C) July & November
D) September & November
Answer: D
7) Which Bank to issue Basel III compliant bonds?
A) South Indian Bank
B) Bank of India
C) Andhra Bank
D) SBI
Answer: A
8) Dick Dale passed away Recently. He was popularly known as _________.
A) Dancer
B) Actor
C) Guitarist
D) Scientist
Answer: C

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad