22 March 2019 Current Affairs Quiz - BanglaCareer

Post Top Ad

Tuesday, March 26, 2019

22 March 2019 Current Affairs Quiz

1) Who were appointed Goa Deputy CMs?
A) Sudin Dhavalikar
B) Vijai Sardesai
C) A & B
D) None of the above
Answer: C
2) Integral Coach Factory of Which City became the World’s Largest Rail Coach Manufacturer?
A) Chennai
B) Coimbatore
C) Madurai
D) Tiruchirappalli
Answer: A
3) Which Country Bans Assault Weapons?
A) Australia
B) New Zealand
C) Indonesia
D) Fiji
Answer: B
4) Which Country Renames Its Capital Astana to Nursultan?
A) Uzbekistan
B) Kyrgyzstan
C) Tajikistan
D) Kazakhstan
Answer: D
5) Who wins Templeton Prize 2019?
A) Ennio Candotti
B) Cesar Lattes
C) Marcelo Gleiser
D) None of the above
Answer: C
6) Fitch Cuts Which Country GDP Growth Forecast for FY20 to 6.8%?
A) India
B) China
C) Japan
D) USA
Answer: A
7) Which day was observed as World Water Day?
A) 12 March
B) 22 March
C) 02 March
D) 15 March
Answer: B
8) Recently, Satya Brata Sinha passed away. He was related to which profession?
A) Politician
B) Actor
C) Writer
D) Judge
Answer: C

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad