24 March 2019 Current Affairs Quiz - BanglaCareer

Post Top Ad

Friday, March 29, 2019

24 March 2019 Current Affairs Quiz

1) Who was appointed as MD & CEO of Tata Coffee?
A) Chacko Purackal Thomas
B) R. K. Krishna Kumar
C) R. Harish Bhat
D) S. Santhanakrishnan
Answer: A
2) Who has resigned his position as President of AIBA?
A) Jacques Rogge
B) Thomas Bach
C) Gafur Rahimov
D) Yu Zaiqing
Answer: C
3) Who becomes the longest living chief executive in American history?
A) Ronald Reagan
B) Jimmy Carter
C) George H. W. Bush
D) Bill Clinton
Answer: B
4) Which airport becomes The 12th Busiest Airport in the World?
A) Safdarjung Airport
B) Chennai International Airport
C) Goa International Airport
D) IGI Airport Delhi
Answer: D
5) Who wins Templeton Prize 2019?
A) Marcelo Gleiser
B) Ennio Candotti
C) Marcia Barbosa
D) Constantino Tsallis
Answer: A
6) Who is the author of ‘The Great Disappointment:How Narendra Modi Squandered a Unique Opportunity to transform the Indian Economy’?
A) Ahzez Khan
B) Arvind Subramaniyam
C) Salman Anees Soz
D) Salman Rushdie
Answer: C
7) Which day was observed as World Tuberculosis Day?
A) March 14
B) March 24
C) March 04
D) March 22
Answer: B
8) Shivalli passed away. He was popularly known as ____________.
A) Scientist
B) Journalist
C) Cricketer
D) Politician
Answer: D

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad