25 March 2019 Current Affairs Quiz - BanglaCareer

Post Top Ad

Friday, March 29, 2019

25 March 2019 Current Affairs Quiz

1) Who was appointed as next chief of Naval Staff?
A) Sunil Lamba
B) Ravneet Singh Gill
C) Karanbir Singh
D) Madan Singh
Answer: C
2) Which Country Signs Agreement Allowing United States Military to Use Its Ports?
A) Oman
B) Israel
C) Iran
D) Turkey
Answer: A
3) Who was Steps Down From Jet Airways Board?
A) Mukesh Ambani
B) Naresh Goyal
C) Azim Premji
D) Lakshmi Mittal
Answer: B
4) What is the disinvestment target of the government for the Current Fiscal Year?
A) Rs. 25000 Crore
B) Rs. 65000 Crore
C) Rs. 95000 Crore
D) Rs. 85000 Crore
Answer: D
5) Which Country Ranks 76th on WEF Global Energy Transition Index?
A) Japan
B) Russia
C) India
D) China
Answer: C
6) Who was appointed as PhonePe’s Brand Ambassador?
A) Aamir Khan
B) Ranveer Singh
C) Ranbir Kapoor
D) Alia Bhatt
Answer: A
7) Who is the author of the book ‘Every Vote Counts’?
A) N. Gopalaswami
B) S. Y. Quraishi
C) Navin Chawla
D) Jaipal Reddy
Answer: C
8) Who becomes first cricketer to score 5,000 runs in IPL history?
A) Shane Watson
B) Suresh Raina
C) Ambati Rayudu
D) Rohit Sharma
Answer: B

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad