28 March 2019 Current Affairs Quiz - Bangla Career

Post Top Ad

Friday, March 29, 2019

28 March 2019 Current Affairs Quiz

1) Who was re-appointed as MD and CEO of Maruti Suzuki India?
A) Bo Shin Seo
B) Akito Tachibana
C) Kenichi Ayukawa
D) Bernhard Maier
Answer: C
2) Who was re-elected as the President of Comoros?
A) Azali Assoumani
B) Isaias Afwerki
C) Mahamadou Ahamada
D) Ismaïl Omar Guelleh
Answer: A
3) Which Country poverty rate has reduced drastically according to MPI 2018?
A) Japan
B) India
C) China
D) USA
Answer: B
4) Who was appointed as the next Ambassador of India to the Kingdom of Morocco?
A) Bikash Brahma
B) Sandeep Krupakar
C) Sunil Kumar Reddy
D) Shambhu S Kumaran
Answer: D
5) Who Set to be India’s Basketball Coach?
A) Aleksandar Dordevic
B) Igor Kokoskov
C) Veselin Matic
D) Svetislav Pesic
Answer: C
6) Who among the following Indian is among 16 persons selected by Yale University as the 2019 World Fellows?
A) Neha Upadhyaya
B) Ronita Joshi
C) Priya Shankar
D) Shakshi Singh
Answer: A
7) Who named as TSJA sports person of the year?
A) Sania Mirza
B) Saina Nehwal
C) Virat Kohli
D) KL Rahul
Answer: B
8) Ashita was the writer of which language?
A) Bengali
B) Tamil
C) Hindi
D) Malayalam
Answer: D

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad